Retrospekt utan gnäll

Om Ämnet

retrospektutangnall

En av grundstenarna inom agilt arbete är retrospekten. Att vi samlas med jämna mellanrum och utvärderar vårt arbete. Målet är att hitta vad som funkar, och vad som inte funkar, och att utifrån det skapa en handlingsplan som gör att vi fortsätter med det som funkar och ändrar på det som inte funkar. Efter ett tag så kan retrospekten antingen bli tomma på samtal för att man inte längre hittar något att förbättra, eller så blir retrospekten en plats där man gnäller över arbetet, uppgifterna och organisationen.

Målgrupp

Om ni jobbar enligt agila arbetsmetoder (eller vill komma igång) så är detta seminarie värdefullt, oavsett om du jobbar som chef, produktägare, utvecklare eller scrum master.

Om Föreläsaren

Marcus Degerman

Marcus is a coach and trainer at Softhouse with experience of change management, process development, and improving collaboration. His passion is to create productive collaboration within organisations and teams.

Marcus has trained people in conflict management and leadership since 2006, and has worked as a transition manager, process developer, project manager, scientist, facilitator and trainer within pharmaceutical, academia, and the software industry.

Material

Här hämtar du material kopplat till seminariet och ämnet.

Anmälan

INFORMATION
Pris:  Gratis event
Språk: svenska
Datum: Not available

KONTAKTPERSON

Profile Photo

Marcus Degerman

marcus.degerman@softhouse.se

+46(0)701 112 055

www.softhouse.se