Brädspelskväll: Continuous Delivery – The Game

Om Ämnet

Temat för kvällen är att kombinera 2 intressen, spela brädspel & continuous delivery. Vi är många på Softhouse som gillar just detta och vill gärna träffa fler som delar vårt intresse.

I spelet “Continuous delivery – The Game” samarbetar vi 3-5 spelare med ansvar för olika avdelningar med målet att Leverera och Maximera inkomst samtidigt som vi förändrar en traditionell utvecklingsavdelning till en continuous delivery pipeline. Genom spelet hoppas vi trigga intressanta diskussioner kring ämnet!

Du kan läsa mer och beställa en egen version av spelet på följande hemsida.

Målgrupp:
Egentligen alla som gillar brädspel och ta en öl i gott sällskap. Funderar du även på att förbättra ert leveransflöde och ta nästa steg inom CI/CD är detta ett gyllene tillfälle att möta andra intresserade av continuous delivery och diskutera lärdomar, misslyckanden och senaste trenderna.

Spelet kräver inga förkunskaper inom CI/CD så alla är välkomna!

Om Föreläsaren

MATTIAS ÅHLANDER

Mattias är agil coach och utbildare hos Softhouse med erfarenhet av förändringsledning, verksamhetsutveckling och införande av agila arbetssätt. Rutinerad och engagerad ledare som har erfarenhet i många roller, tex chef, projektledare, scrum master, produktägare och utvecklare. Coachar och leder utvecklingsteam, scrum masters, produktägare och chefer i sin roll som agil coach.

Material

Du kan läsa mer och beställa en egen version av Continuous Delivery The Game på följande hemsida.

Anmälan

INFORMATION
Pris:  Gratis event
Språk: svenska
DATUM: 31 maj 2018
Tid: 17:00-19:00
Plats: Kungsgatan 1B, 352 30 Växjö

Övrig information:
Enklare mat och dryck från 17:00, Introduktion av spelet startar 17:15, sedan tar spelet ca 1,5 h.
Enklare mat serveras, meddela allergier.

KONTAKTPERSON

Profile Photo

Mattias Åhlander

mattias.ahlander@softhouse.se

070 3090149